Auravisie

De aura is het energieveld om de mens. Het is een soort lichtend lichaam dat het fysieke lichaam omgeeft en bij iedereen zijn eigen karakteristieke uitstraling heeft. De aura is opgebouwd uit zeven verschillende lagen, ook wel energielichamen genoemd.

Het bijzondere aan de aura is dat alles van een persoon is terug te ‘vinden’: zijn gezondheid, gevoelens, overtuigingen, gedachten, en ervaringen. Hoe meer je je verdiept in de aura, hoe meer je je realiseert dat alles bestaat uit energie.

Live opnamen met AuraVisie
Op beurzen ben ik regelmatig te vinden met het AuraVisie systeem. Ik maak live opnamen van je aura en neem zowel de beelden als het consult op, die ik dan doorstuur naar je email adres. Zo kun je thuis nog eens rustig nakijken en luisteren wat er gezegd is over je aura.

Een echte bewustmaker
Het leuke van deze opvolger van de aura foto is dat het live opnamen zijn…. De auralaag die gemeten wordt, is de tweede laag, de emotionele laag. De sensor meet vier keer per seconde jouw energie en zet deze om in kleur. Op deze manier krijg je een veel beter beeld van hoe alles reilt en zeilt in je energie systeem.

Bij de aura foto is het één flits die bepaalt, bij dit systeem wordt gedurende ongeveer een kwartier je aura vastgelegd, bewegend en wel. Het is een echte bewustmaker voor vrijwel iedereen. De aura liegt namelijk niet en evenmin je chakra’s, die in een ander scherm te lezen zijn. Onderstaande video laat zien hoe het ongeveer werkt.

Huiskameravonden

Ook geef ik huiskameravonden en demonstraties met deze apparatuur. Huiskameravonden vinden vaak in besloten kring plaats en de demonstratieavonden zijn te boeken voor bedrijven en verenigingen. Heel leuk om te zien wat er met je aura gebeurt als er bv. iemand energie geeft, je aura reageert namelijk direct op invloeden van buitenaf.
Bachbloesems, stenen, medicijnen, alles heeft invloed op je aura en je energie, dus heel erg leuk om eens mee te maken…. en je bewust te worden van wat er zoal speelt in je energiesysteem.

Ik gebruik de opnamen vaak om mensen verder te helpen omdat je kunt zien waar de blokkades zijn opgebouwd in de loop van de jaren. Daarnaast krijg ik ook tijdens de sessie boodschappen door van mijn helpers aan gene zijde zodat ik nog gerichter kan helpen bij het oplossen van problemen.