Individuele behandeling

Magnetiseren
Een behandeling bij pijnklachten en stress.

Reiki
Een behandeling van ongeveer 1,5 uur met deze energie. (ontspanning, pijnklachten)

Hypnotherapie
Tegen fobieklachten, hulp bij het stoppen met roken of afvallen.

Regressietherapie
Soms loop je tegen problemen aan die je met geen mogelijkheid op schijnt te kunnen lossen. Dan kan het nodig zijn om eens een kijkje in het verleden te nemen.

EVT (emotionele vrijheids techniek)
Een effectieve manier om vrij te komen van negatieve emoties. Gebeurtenissen uit het verleden of heden zijn met deze techniek goed te behandelen, daarnaast krijg je de tools mee om het zelf te kunnen toepassen.

Aurareading
Met behulp van aura apparatuur, die de aura live opneemt, laat ik je zien waar de problemen en blokkades zitten en geef ik advies hoe je deze op kunt lossen.

Als je wilt....
Help ik je met je pijnen, met je onmacht, ontevredenheid en jouw onverwerkt verdriet.

Sta ik uren en dagen naast je.
Ik ben niet groter en sterker dan jij en ik weet ook niet zoveel.

Ben ik een vriend op je pad
zolang jij daar behoefte aan hebt.

Hoef je niet alleen te vechten
of te huilen Je kunt met me praten uren en dagen. Ik ben bereid te wachten tot je hart ja zegt tegen jezelf.