Partnermatch

De Match voor geliefden!!
Vind je het leuk om te weten of jij en je (toekomstige) partner energetisch bij elkaar passen? Laat je aura opnemen en je vertellen in hoeverre jullie bij elkaar passen op dit gebied.

En met 'vind je het leuk', bedoel ik ook precies wat ik zeg, het is geen wet van Meden en Perzen. Aura’s hoeven niet te matchen, misschien is het leuk om te weten en te kijken of de dingen waar jullie tegenaan lopen energetisch bepaald is.

Stel: jullie lopen vast op het gebied van communicatie, de een uit alles en de ander is een binnenvetter, dat is dus te zien in de aura en misschien is het prettig om daar een oplossing voor te vinden zodat jullie in de toekomst op dat gebied beter uit de voeten kunnen.

Bovenstaand is een klein voorbeeld van wat zou kunnen en zo is er veel meer in de aura te zien en de moeite van het opnemen waard.

Ware liefde begint waar niets terug wordt verwacht!